Keresés

Online jegyvásárlás

Betegtájékoztató

Kérjük, hogy a kúra megkezdése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót:

Tájékoztató szakorvosi beutalóval érkező vendégeink részére

Adatvédelmi tájékoztató

Fenti tájékoztató a kúra megkezdésekor átadásra kerül, melynek átvételét a fürdővendég aláírásával igazolja.

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!


GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért kell mindenképpen a gyógyvizes gyógymedencefürdőt kifizetnem, miért nem dönthetek úgy, hogy én csak gyógymasszázst veszek igénybe?
Ha Önnek a reumatológus szakorvos gyógyfürdőben igénybe veendő kezeléseket írt fel, akkor azokra biztosan szüksége van az egészségi állapota megőrzéséhez vagy annak javításához. Ezért a rendelvényen szereplő gyógyvizes gyógykezelést igénybe kell vennie és ki is kell fizetnie. Ha a szakorvos nem tartotta volna szükségesnek a gyógyvizes kezelést, akkor azt nem gyógyfürdőre írta volna ki. Gyógymasszázst és más nem balneoterápiás kezelést máshol, például rendelőintézetben is igénybe tud venni.

Miért csökkentették le az eddigi bent tartózkodási időt?
A fürdők újra nyitását követően sok a kezelésre érkező vendégünk. Szeretnénk minél több elmaradt kezelést pótolni és az 1,5 méteres távolságtartási szabályt is tartanunk kell. E két ok miatt csökkentettük 1,5, illetve 2,5 órára a bent tartózkodási időt. 

Miért vagyok köteles egyidejűleg két kezelést is kifizetni?
A fürdők újra nyitását követően sok a kezelésre érkező vendégünk. Annak érdekében, hogy minél több igényt kielégíthessünk, elmaradt kezelést pótolhassunk szükség volt a fix,  jól ütemezhető előfoglalási rendszer bevezetése.

Miért nem választhatok kezelőt?
A szakorvos által elrendelt gyógymasszázs kezeléshez valamennyi fürdőnkben, minden esetben szakképzett gyógymasszőrt biztosítunk. Ezzel maradéktalanul eleget teszünk az 5/2004. (XI. 19.) EüM rendeletnek, amely az orvosi rehabilitáció céljából társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyászati ellátásokról szól. Sok a kezelésre érkező vendégünk. Annak érdekében, hogy minél több igényt kielégíthessünk, szükség van arra, hogy minden masszőrünk folyamatosan dolgozzon.

Miért nem módosíthatom 2 órával a kezelés megkezdése előtt a befoglalt kezelésemet, mint eddig?
A fürdők újra nyitását követően sok a kezelésre érkező vendégünk. Annak érdekében, hogy minél több igényt kielégíthessünk, elmaradt kezelést pótolhassunk szükség volt a lemondási – módosítási időintervallum észszerű csökkentésére. Ha egy vendégünk csak a kezelés előtt két órával mondja le az időpontot, akkor azt már más vendégünk számára nem tudjuk kiadni és ezzel a várakozók számát csökkenteni.

A különleges veszélyhelyzet miatt felírt kúrámat nem tudtam elkezdeni az előírt 30 napon belül. Újra el kell most mennem az orvoshoz?
Nem. Vendégeink a megszakított gyógykezeléseket az újra nyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik.