Keresés

Online jegyvásárlás

Megújult a Rudas Gyógyfürdő

KMOP-3.1.1/B2-09-2010-0002 pályázat    

                                                                                           

A projekt címe:

A Rudas Gyógyfürdő műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése

A projekt elemei:

2011. január 18-án a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. aláírta az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból megvalósuló projektjének, A Rudas Gyógyfürdő műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése című beruházásának támogatási szerződését.

A projekt célja a Rudas Gyógyfürdő épületének homlokzati és tetőrekonstrukciója mellett három, egymásra épülő fejlesztés megvalósítása, amelynek eredményeként az eddig szétválasztott gőzfürdői és uszodai tér átjárhatóvá válik, ezáltal az uszodát igénybe venni kívánó vendégek a gőzfürdőbe is átmehetnek, illetve a gőzfürdőbe érkező vendégek az uszodát is használhatják. A beruházással a már meglévő büfé a fürdés után felöltözött és a fürdő szolgáltatásait még élvező fürdőruhás vendégek számára is egyaránt szolgáltatást nyújt.

A projekt megvalósulása a turisták és fürdővendégek változó igényeinek megfelelő szolgáltatások biztosítását eredményezi, ezáltal hozzájárul az ország és a régió turisztikai adottságainak és attrakcióinak jobb kihasználásához, a vendégforgalom növekedéséhez.

Kedvezményezett neve, elérhetősége:

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
1138 Budapest, Népfürdő u. 38.

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége:

Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17. Déli torony
www.proregio.hu

A vissza nem térítendő támogatás összege:

393.118.637 Ft

További információ