Keresés

Online jegyvásárlás

Gyakran ismételt kérdések

Miért zárta be fürdőit a BGYH?
A budapesti gyógyfürdők bezárására a 2020. november 11-én életbe lépő kormányrendelet miatt került sor, amely rendelkezik a közfürdők bezárásáról.

Az érthető, hogy a fürdőket bezárják, de a nappali kórházat miért?
A komplex fürdőgyógyászati szolgáltatásokat azért kell szüneteltetni, mert azok üzemeltetése nem függetleníthető a fürdők működtetésétől. A fürdőgyógyászati szolgáltatást is több száz ember vehetné igénybe, ez a vírus terjedésének megakadályozása szempontjából komoly kockázat lenne.

A fürdőbezárás idején nyitva vannak-e az ivókutak, ivócsarnokok?
2021. január 18-i héttől a Rudas fürdő ivókútja minden kedden és csütörtökön 10 és 14 óra között, a Lukács fürdő ivócsarnoka minden szerdán és pénteken 11 és 18 óra között tart nyitva.

Meddig vannak érvényben a fürdőbezárási rendelkezések? 
A kormányrendelet visszavonásáig biztosan zárva tartanak a fürdők.

A fürdőbezárás miatt mi lesz a megváltott bérletemmel? 
Vendégeink a megváltott 15 és 50 alkalmas bérleteiket az újranyitást követően folytatólagosan használhatják. A fürdőbérletek a zárva tartási idő intervallumával automatikusan meghosszabbításra kerülnek.
Az éves -, fél- és negyedbérletek érvényessége a tavaszi bezárás miatt már 2021. április 30-ig meghosszabbításra került. A jelenlegi bezárás időtartama egyelőre még ismeretlen, jelen tudásunk szerint 2021. március 1-jei újra nyitással  számolunk, ez esetben a bérletek érvényessége további három hónappal, azaz 2021. július 31-ig meghosszabbításra fog kerülni. A jövő évi (félévi) nagybérletek konstrukcióiról, illetve azok áráról Társaságunk várhatóan 2021 tavaszán, az újra nyitást követően tud majd felelősen dönteni. Türelmüket addig is köszönjük. Tekintettel arra, hogy a bérletek várhatóan félévig felhasználhatóak lesznek, bízunk benne, hogy ez törzsvendégeink számára is megnyugtató megoldás.

A fürdőbezárás miatt mi lesz a megkezdett gyógykezelésemmel? 
Vendégeink a megszakított gyógykezeléseket az újranyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik.

Előre befizetett OEP-es fürdőzés, kezelés árát visszakaphatom?
Természetesen minden vendégünk visszakaphatja az előre befizetett kezelés árát.

Hol kaphatom vissza az előre befizetett kezelésem árát?
2020. november 16-tól hétfő és szerdai napokon 8:00 – 16:00 óra között a BGYH központi pénztárában lehet felvenni a befizetett és elmaradó kezelés árát. Cím: Budapest, III. kerület, Szőlő utca 38.
Természetesen lehetőséget biztosítunk a kezelések árának visszafizetésére átutalással is. Kérjük, hogy a info@budapestspas.hu email címre küldje el erre vonatkozó kérését. (Ha nem rendelkezik internettel, kérjük, hogy hívja Ügyfélszolgálatunkat.) Kérjük, a visszautalás igénylésekor feltétlenül tüntesse fel a következőket: nevét, pontos címét, melyik fürdőben vette igénybe a kezelést, TAJ számát, a kúra sorszámát, bankszámlaszámát, ahová a visszautalást kéri.

Van-e határideje, ameddig jelentkeznem kell a befizetett kezelés árának visszafizetése miatt?
A visszafizetés visszaigénylésének nincs határideje.

Visszaválthatom-e az online vásárolt jegyemet? 
Az előre megváltott jegyét minden vendégünk későbbi időpontban is felhasználhatja, de ha nem tervezi azt, akkor természetesen visszaváltjuk.

Mi lesz az előre váltott belépőmmel és az ajándékutalványokkal?
Ezek érvényessége - a korábbi gyakorlathoz hasonlóan - a zárva tartási idő intervallumával automatikusan meghosszabbításra kerül.