Keresés

Online jegyvásárlás

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (1034 Budapest, Szőlő u. 38, Cégjegyzékszám: 01-10-043152, a továbbiakban: BGYH Zrt.) a www.budapestgyogyfurdoi.hu weboldalon hírlevélre feliratkozók részére tájékoztatást küld a társaság aktuális szolgáltatásairól, programjairól, termékeiről, az üzemeltetésében álló fürdőkben elérhető akciókról, a fürdők üzemeltetésével kapcsolatos változásokról.

Adatkezelő: Web200 Internet Média Kft.

Az adatkezelés célja: e-mail-hírlevelek küldése az érdeklődők részére, tájékoztatás az aktuális információkról, akciókról, értesítés állásajánlatokról.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása [GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont].

A kezelt adatok köre:

  • e-mail cím
  • név 

Az adatkezelés időtartama:

  • a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig (a hírlevélre feliratkozott érintett leiratkozásával az adatok törlésre kerülnek);
  • 1 évig tartó inaktivitás esetén az utolsó hírlevél-megnyitástól, adatfrissítéstől számított 12 hónap. 

Adatok tárolásának helye: az adatkezelő hírlevélküldő rendszere

A hírlevelek küldéséhez adott hozzájárulás visszavonását és a megadott adatok törlését vagy módosítását az alábbi elérhetőségeken lehet kérni:

  • a hírlevelek láblécében elhelyezett leiratkozásra szolgáló hivatkozásra kattintva;
  • postai úton a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. székhelyére címzett levéllel (1034 Budapest, Szőlő u. 38.).

A megadott adatokat a BGYH Zrt. az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzata, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) betartásával kezeli, azokat kizárólag tájékoztató anyagok küldésére használja fel.

A megadott adatok elküldésével a regisztráló önkéntesen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy részére a megadott e-mail címre a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
hírlevelet küldjön az elérhető szolgáltatásokról, akciókról, termékekről, állásajánlatokról, és különböző programokról. Adatkezelési tájékoztató az alábbi oldalon található:
http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/tevekenysegre-mukodesre-vonatkozo-adatok