Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Megújult a Rudas Gyógyfürdő

2012-08-15

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a fürdő felújítási munkálatai lezárultak.

Megújult a Rudas Gyógyfürdő

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Rudas fürdő felújítási munkálatai lezárultak. Éves és félbérletes vendégeink részére 2012. november 30-ig biztosítjuk a Gellért és Széchenyi fürdőbe történő átjárhatóságot.

További információ

KMOP-3.1.1/B2-09-2010-0002 pályázat                                                                                                Logo-ÚSZT

A projekt címe:

A Rudas Gyógyfürdő műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése

 

A projekt elemei:

2011. január 18-án a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. aláírta az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból megvalósuló projektjének, A Rudas Gyógyfürdő műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése című beruházásának támogatási szerződését.

A projekt célja a Rudas Gyógyfürdő épületének homlokzati és tetőrekonstrukciója mellett három, egymásra épülő fejlesztés megvalósítása, amelynek eredményeként az eddig szétválasztott gőzfürdői és uszodai tér átjárhatóvá válik, ezáltal az uszodát igénybe venni kívánó vendégek a gőzfürdőbe is átmehetnek, illetve a gőzfürdőbe érkező vendégek az uszodát is használhatják. A beruházással a már meglévő büfé a fürdés után felöltözött és a fürdő szolgáltatásait még élvező fürdőruhás vendégek számára is egyaránt szolgáltatást nyújt.

A projekt megvalósulása a turisták és fürdővendégek változó igényeinek megfelelő szolgáltatások biztosítását eredményezi, ezáltal hozzájárul az ország és a régió turisztikai adottságainak és attrakcióinak jobb kihasználásához, a vendégforgalom növekedéséhez.

Kedvezményezett neve, elérhetősége:

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

1138 Budapest, Népfürdő u. 38.

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége:

Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.

1146 Budapest, Hermina út 17. Déli torony

www.proregio.hu

A vissza nem térítendő támogatás összege:

393.118.637 Ft

Infoblokk - ÚSZT

Közlemények

Lépcső karbantartása, 2019-04-08
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy karbantartás miatt a panorámamedencéhez vezető lépcső alsó s...

Lépcső karbantartása, 2019-04-08 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy karbantartás miatt a panorámamedencéhez vezető lépcső alsó szakasza 2019. április 10-11-én és április 15-18. között nem vehető igénybe. Ezen időszak alatt a medence megközelítése a szaunavilágon és a napozón keresztül lehetséges. Köszönjük megértésüket.

Burkolási munkálatok, 2019-02-12
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2019. február 18-tól az emeleti, uszoda-wellness öltözőtérbe...

Burkolási munkálatok, 2019-02-12 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2019. február 18-tól az emeleti, uszoda-wellness öltözőtérben és folyosón burkolási munkálatokat végeznek hétfőtől-csütörtökig éjszakánként, ezért az öltözőtér részleges lezárásra kerül. Az esetlegesen okozott kellemetlenségek szíves elnézésüket kérjük.

Sodexo-utalványok, 2017-01-19
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Sodexo Pass Hungária Kft. utalványait 2017. március 31-ig ...

Sodexo-utalványok, 2017-01-19 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Sodexo Pass Hungária Kft. utalványait 2017. március 31-ig fogadjuk el. Köszönjük megértésüket!